Faciliteiten

Op Camping ''De Liede'' doen we ons best, u van een zo confortabele en zo soepel mogelijk vakantie te laten genieten. Wij zijn altijd bezig om de veiligheid, comfort, hygiene en kwaliteit van de camping te waarborgen. Zo streven we naar schone en goedwerkende sanitaire voorzieningen. In het zomerseizoen is het restaurant geopend en kan er gebruik worden gemaakt van een tafeltennistafel, biljarttafel en meer. 

   

Sanitair
Op Camping ''De Liede'' hechten we veel waarde aan schone en comfortabele sanitair gelegenheden. De camping heeft de beschikking over twee sanitairgebouwen, die 24 uur per dag geopend zijn. Daarnaast kan er op aanvraag gebruik worden gemaakt van het invalide toilet en douche. Voor het gebruik van de douche is een euro munstuk nodig. In het sanitairgebouw vind u ook een was- en droogmachine. De machines zijn 24 uur per dag te gebruiken. Muntjes (€ 6,- voor een compleet programma) zijn verkrijgbaar bij de receptie. De zeep is inbegrepen en wordt automatisch toegevoegd.

Internet
Op elk punt op de camping kunt u inloggen op het WIFI-netwerk. De camping heeft geen beschikking over openbare computers. Een eigen laptop of telefoon met WIFI is dus een voorwaarden. Internettickets zijn te koop bij de receptie. (€4,- voor 24 uur en €20,- voor een week)


Speeltoestellen
Ook aan de kleine gasten is op Camping ''De Liede'' gedacht. Op het grasveld voor de kantine zijn verschillende speeltoestellen als een glijbaan, duikelrek, wipkip, puntenbasket en wipwap geplaatst. Daarnaast is er ook een tafeltennistafel te vinden die het gehele jaar door gebruikt kan worden. In de kantine is een dartbord, biljarttafel en een tafelvoetbalspel te vinden. Mits wij geopend zijn kunt onder het genot van een natje en een droogje gebruik maken van deze spelmogelijkheden. (gebruik van het biljart is tegen betaling)

Maar er is meer..
..zo beschikt camping de liede ook over:

  • Zwem- en viswater (Ringvaart Haarlemmermeer)
  • Aanlegsteiger voor boten
  • Eigen parkeerterrein

En daar bovenop werd Camping ''De Liede'' in 2012 ook nog als 'EK OKÉ' beoordeeld!