Kantine De Liede

Sinds 2004 beschikt Camping ''De Liede'' over een nieuwe kantine. Het is mogelijk om er een potje biljart of darts te spelen. Tijdens een mooie zomerse zondag, leent het terras aan het water zich om heerlijk te genieten van de zon onder het genot van een natje en een droogje. Niet alleen voor gasten die op de camping verblijven is het restaurant geopend, ook voor wandelaars, fietsers en andere nieuwsgierige uit de buurt is het terras of de bar een zeer geschikte plek om even op adem te komen.

Eten en drinken

Heeft u geen zin om zelf achter het fornuis te gaan staan? Wees dan welkom en schuif gezellig aan in het kantine dat direct gelegen is aan de Ringvaart. Avond-eten of een borrel met een snack, het kan allebei. De kantine beschikt over een gevarieerd menu. Van frikandel speciaal tot een tourendos met heerlijke steak-house frites, u roept wij bedienen! Voor een overzicht van de menukaart, klikt u hier.

 

Openingstijden

Vanaf Hemelvaart tot het laatste weekend in augustus is het restaurant ieder weekend geopend. In de reguliere (school) zomervakantie is de kantine alle dagen, met uitzondering van de maandag en dinsdag geopend. Hieronder vind u een gedetailleerd overzicht van de openingstijden.
 

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 18.00 - 21.00
donderdag 18.00 - 21.00
vrijdag 18.00 - 22.00 (biljartavond)
zaterdag 18.00 - 22.00 
zondag 16.00 - 21.00*

 

 

 

 

 

 

 

*(afhankelijk van het weer zullen de openingstijden op zondag verschillen)